top of page
Bike Riding

One Mobilityn avulla sinun on helppoa hankkia liikkumispalvelut, laadukkaat lastenpyörät vuokrattuna leasing sopimuksella – nopeasti, edullisesti ja joustavasti.

Tekemällä näin voimme tehdä asiakkaidemme elämästä helpompaa ja joustavampaa. 

One Mobility (1).png

Mikä on One Mobility?

 

One Mobility Oy on vuonna 2022 perustettu yritys. Liiketoimintaidea pohjautuu useiden palveluntarjoajien alustasta, leasing- ja liikkumispalvelujen markkinapaikasta niin kuluttajille kuin yrityksille.

 

Leasing- ja liikkumispalvelujen markkinapaikan ydinideana on tarjota uusi ja parempi tapa leasata polkupyöriä, autoja ja kausittaisia liikkumispalveluita. Ostamisen sijaan voit vuokrata leasing sopimuksella lyhyemmäksi ajaksi, muun muassa lastenpyörät, sukset, kajakit ja ohjata palvelut myös työnantajalle. Kausiluonteiset liikkumispalvelut kuukausittaisella palvelu- ja tilausmallilla avoimeksi kokonaisvaltaisella ratkaisulla.

 

Esimerkiksi sen sijaan, että ostat pyörän kasvavalle lapselle, tilaat sen vuoden leasing sopimuksella, jonka jälkeen voit palauttaa sen, tai se noudetaan, tai jatkat samalla pyörällä / tahi päivität sen uuteen pyörään lapsen kasvaessa.

Bike Riding
One Mobility (1).png

Yrityksen"missio ja visio". Mitkä ovat meidän?

 

One Mobilityn on pohjimmiltaan uuden toimitusketjun rakentaminen. Rakennamme yhteyttä pyöräkauppojen (pyörähuoltopalveluiden), yritysten, jälleenmyyjien ja eri liikkumispalveluntarjoajien välillä, jotta palveluiden saatavuus on helppoa ja tarjonta riittävä asiakkaillemme.

 

Tällä mahdollistamme helpomman ja sujuvamman arjen asiakkaalle tekemällä mahdolliseksi aidosti lisäarvoa tuottavat palvelut kokonaisvaltaisine tilaus- ja palvelumalleineen. One Mobilityn missio on tarjota älykkäämpiä liikkumispalveluratkaisuja, jotka toimivat kaikille kaikkialla.

 

Visiomme on tarjota käyttäjäystävällinen, tehokas ja monipuolinen alusta asiakkaillemme ja tuoda pyöräily -ja muut liikkumispalvelut samalle markkinapaikalle.

Address

One Mobility Ltd

Helsinki I Finland

Phone

+358 40 700 7995

Email

Connect

  • LinkedIn
bottom of page