top of page
dreamstime_xxl_143854350.jpg

Usein kysytyt kysymykset

Mietityttääkö lastenpyörän vuokraaminen leasing sopimuksella? Tämä palvelumalli on herättänyt suurta innostusta ja kiinnostusta. Lue sivuiltamme vastaukset yleisimpiin kysymyksiin lastenpyöriin ja leasing sopimuksiin liittyen.

1 / Mikä on paljon puhuttu lastenpyörän vuokraaminen leasattuna? 

Lastenpyörän vuokraaminen leasattuna on asiakkaan hankkima polkupyörä, jonka hän saa käyttöönsä määräajaksi. Asiakas ei omista lastenpyörää.

2 / Kuinka lastenpyörä hankitaan leasattuna? 

Asiakas voi hankkia pyörän suoraan One Mobility Oy:ltä pyörän kausihuollon sisältävällä leasing-sopimuksella. Asiakas voi tiedustella suoraan One Mobility Oy:ltä haluamansa pyörän saatavuutta minkä jälkeen lastenpyörä hankitaan leasattuna soveltuvan pyörän löydettäessä.

3 / Mitä lastenpyörä maksaa? 

Asiakas ei maksa itse lastenpyörää vaan sopimuksen mukaisen kuukausittaisen vuokra leasing maksun sisältäen pyörän kausihuollon.

4 / Miksi hankkia lastenpyörä vuokra leasing sopimuksella? 

  • Lastenpyörän vuokra leasingia hyödyntämällä uuden pyörän hankkiminen on asiakkaalle selvästi edukkaampaa ja joustavampaa

  • Pieni kuin isompikin pyöräilijä saa laadukkaan pyörän eikä siihen tarvitse sitoa omaa pääomaa

  • Asiakas voi vaihtaa pyörän uuteen lapsen kasvaessa

  • Vuokra leasing on kestävä ja ekologinen valinta

  • Säännöllinen pyöräily edistää lapsen jaksamista  

  • Leasing vie pois varastoinnin ongelman  

5 / Mikä on lastenpyörän vuokra leasing palveluiden toiminta-alue? 

Tällä hetkellä palvelualue on Helsinki, pääkaupunkiseutu. Mikäli olet palvelualueemme ulkopuolella, laita tiedot oheisen linkin kautta, niin saamme tiedon ja olemme yhteydessä sinuun: One Mobility lastenpyörän leasing

6 / Mitä tarkoittaa sopimuskausi?

Sopimuskausi on määräaika, kuinka kauan lastenpyörä on asiakkaalla on käytössä. Yhden vuoden sopimuskauden jälkeen asiakkaalla on oikeus ja mahdollisuus jatkaa sopimusta saman suuruisella kuukausimaksulla seuraavasti: Samalla polkupyörällä; Uudella polkupyörällä

                 

Vaihtoehtoisesti asiakas voi päättää sopimussuhteen sopimuskauden jälkeen palauttamalla vuokratun pyörän takaisin One Mobility Oy:lle. Sopimuskauden jatkamisesta on ilmoitettava kirjallisesti (esimerkiksi sähköpostitse) One Mobility Oy:lle kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä. Uusi sopimuskausi on yhden vuoden mittainen. Lyhyemmät sopimuskaudet määritellään erikseen.

 

Leasing-maksu eli vuokramaksu on kuukausittain, joka laskutetaan / veloitetaan asiakkaalta. Pyörän vuokramaksu sisältää sopimuskauden aikana yhden pyörän kausihuollon.

7 / Mitä, jos pyörä vahingoittuu tai katoaa? 

Asiakas ei vastaa pyörän normaalista kulumisesta. Jos pyörä on vahingoittunut, se korjataan One Mobility Oy:n toimesta ja One Mobility Oy lähettää korjauslaskun asiakkaalle.

 

Asiakas voi ottaa vakuutuksen pyörää ja mahdollisia henkilö- ja esinevahinkojaan varten. One Mobility Oy:llä on vakuutusturva omaisuusvahinkojen varalta, mutta One Mobility Oy tai sen yhteistyökumppanit eivät vakuuta asiakasta henkilö- ja omaisuusvahinkojen varalta.

 

Asiakas on oikeudellisessa vastuussa kaikista vahingoista ja katoamisista sopimuskauden aikana. Asiakkaan korvausvastuu on olemassa siitä huolimatta, että asiakas ei olisi toiminut tilanteessa huolimattomasti. Asiassa noudatetaan täyden korvauksen periaatetta.

8 / Miten lastenpyörän kausihuolto toimii?

​Lastenpyörien kausihuollosta Helsingissä vastaa Classic Bike, Toivonkatu 1, 00250 Helsinki. (Töölö)

bottom of page